Xpsfinance
Description
XPS LTD minangka pasar global kanggo investasi ing silihan. Kita mbukak pasar kanggo utang minangka kelas aset anyar - ing skala. Karo kita, para investor individu generasi sabanjure bisa miwiti sithik lan golek macem-macem macem-macem utang kanggo nandur modal. Kita ngupayakake nggawe investasi ing utang umum kaya investasi ing saham, ETF, real estate, utawa kelas aset utama liyane. Kanthi mikir maneh babagan carane dhuwit mili ing wates saka wong-wong sing pengin ngirit lan investasi kanggo wong-wong sing pengin nyilih, kita merevolusi layanan finansial lan menehi kontribusi kanggo kalebu finansial ing skala global. XPS LTD didegaké ing taun 2008 papat investor malaikat pendiri. Perusahaan iki ngunggahake total € 7 yuta nganti saiki, kabeh saka investor angel sing kasebut ing ndhuwur. Kita nggawe tim XPS LTD sing apik kanggo mbukak pasar utama kanggo investasi ing utang, lan kita tanggung jawab karo investor, klien, masyarakat, lan lingkungan kita kanthi tanggung jawab sing dhuwur. Kita setya ngembangake praktik paling apik lan standar industri nalika nerangake babagan carane nindakake pakaryan. XPS LTD minangka perusahaan sing duwe kesempatan sing padha lan komunitas sing ramah lingkungan, mbukak operasine kanthi ngetutake tanggung jawab sing ditemtokake ing Kebijakan Lingkungan XPS LTD. Sinau babagan kabecikan XPS LTD Virtues minangka dhasar budaya kita sing adhedhasar tumindak tinimbang kapercayan. Lima kebajikan sing mbentuk budaya kita yaiku ngupayakake sinau lan tuwuh, supaya tetep transparan ing pakaryan, duwe kepemilikan level tinggi lan komitmen sing kuat kanggo nglakokake tugas, lan kudu mikirake pelanggan ing saben rincian makarya
Investment plans
Profit Period
24.29% 20 days
50% 35 days
90.36% 55 days
130% 65 days
192.86% 75 days
255% 85 days
Options
Rating 4.98
Start date 2021-04-26 (48 days)
Minimum deposit 25
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat