XeonTrade
Description
Xeontrade.com minangka program investasi sing ana ing Crypto Trading and Mining. Platform iki dibangun kanggo sapa wae sing pengin golek dhuwit tanpa repot lan sakit sirah amarga kuwatir manawa investasi sampeyan bakal ngasilake bathi utawa rugi. Profesionalisme para pedagang lan alat otomatis ngidini kita ngelingi pangowahan tren kanthi tepat wektu lan njupuk langkah-langkah kanggo mbenerake strategi dagang, sing nyebabake tambah akeh transaksi dagang sing sukses. Kita nawakake 3 rencana investasi sing mbutuhake pendekatan lan cara investasi sing beda. Rencana dirancang kanggo mbantu para investor kanthi anggaran murah. Saben klien sing investasi karo kita bisa yakin manawa kerja sama karo kita minangka jaminan keamanan deposit, pambayaran sing tepat wektu lan tuwuhing penghasilan sing stabil.
Investment plans
Profit Period
100% 25 days
100% 20 days
200% 15 days
Options
Rating 5.55
Start date 2020-11-12 (18 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat