Wiseling
Description
Wiseling dibesarkan sebagai syarikat permulaan, dan hari ini syarikat tersebut meletakkan dirinya sebagai salah satu pemimpin industri kewangan dan pelaburan moden. Kami bekerja lama untuk membina pasukan yang disatukan oleh idea yang dikongsi.

Kami menetapkan matlamat yang bercita-cita tinggi untuk menjadi syarikat yang dapat mengubah bukan hanya pasaran kewangan, tetapi juga kehidupan rakan kongsi, untuk menetapkan pasaran yang akan sangat bernilai baik bagi kami dan rakan dan pelabur kami.

Pasukan
Setiap hari pasukan profesional kami yang merangkumi pedagang, pakar politik, ahli sosiologi, penganalisis kewangan dan pakar ekonomi melakukan analisis terperinci dan pemantauan pasaran, mengawal semua perubahan dalam pasaran saham dan cryptocurrency, mengesan syarikat yang paling menjanjikan dan urus niaga mereka, serta mengkaji kadar pertukaran dari semua cryptocurrency dan dana fiat yang ada. Kejayaan pasukan kami dapat dikaitkan dengan fakta bahawa kami menganalisis bukan hanya pasaran kewangan, tetapi juga proses politik, sosial dan ekonomi yang berlaku di dunia. Dengan maklumat ini kita selalu selangkah dan kita tahu bagaimana perdagangan akan berjalan dan pelaburan apa yang akan dibuat untuk memaksimumkan keuntungan kita.

Pengurusan syarikat kami sangat berhati-hati dengan pilihan kakitangan dan kualiti perkhidmatannya. Itulah sebabnya semua pekerja kami adalah pakar dengan tahap akreditasi dan kemahiran yang disahkan. Semua penganalisis, peniaga, pakar pemasaran dan keselamatan, peguam dan pengurus mewakili mekanisme yang berfungsi dengan baik.
Investment plans
Profit Period
16.8% 16 days
32.4% 24 days
46.5% 30 days
63% 36 days
88.2% 42 days
235% 100 days
486% 180 days
600% 200 days
Options
Rating 5.75
Start date 2020-07-01 (349 days)
Minimum deposit 50
Referral program 4%
Site languages
Payment systems
Chat