Veon Finance
Description
Kita wis nyoba strategi kanggo dagang pasar cypto sing paling cocog karo 5 Mesir utama: Bitcoin, DogeCoin, Etherium, Litecoin, lan Bitcoin. Kita ahli ing Mesir iki kanggo nyilikake risiko investasi sing ngidini sampeyan bisa ngolehake bathi kanthi nggunakake pengalaman lan layanan.

Kita entuk bathi luwih saka 600% mung sajrone 60 Dina, lan pikirane dadi ide sing apik kanggo dituduhake karo wong liya.
Investment plans
Profit Period
300% 300 days
450% 150 days
500% 100 days
750% 75 days
900% 60 days
300% 15 days
Options
Rating 3.21
Start date 2020-11-11 (19 days)
Minimum deposit 10
Referral program 10%, 5%, 2%
Site languages
Payment systems
Chat