VaxGain
Description
AKAUNAN VAX GAIN yaiku perusahaan internasional modern sing didegake ing taun 2008 ing bidang investasi lan ijol-ijolan dana, sawise diwiwiti pangembangan sing stabil Ing tanggal 3 Juni 2021, perusahaan kasebut wiwit nampa investasi saka investor pribadi. Digabungake ing tanggal 29 April 2021, Perusahaan internasional VAX GAIN ACCOUNTANTS nganakake kegiyatan ing pirang-pirang wilayah sing janjeni, amarga entuk macem-macem dana sing efektif. Bidang utama penghasilan yaiku operasi ing pasar valuta asing lan cryptocurrency, sing ngidini sampeyan nampa persentase untung sing dhuwur. Bebarengan karo iki, kita nindakake transaksi ijol-ijolan sing duwe bathi, uga melu investasi investasi modal ventura (ICO, IPO) ing startup, proyek pembiayaan ing tahap awal pangembangan.
Investment plans
Profit Period
146.7% 30 days
Options
Rating 3.8
Start date 2021-06-03 (10 days)
Minimum deposit 30
Referral program 4%, 3%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat