Trading Insight
Description
Klompok perusahaan, yaiku bagean
saka perusahaan induk Trading Insight Limited, kanthi resmi
kedhaftar ing Inggris lan Hong Kong. Mbukak dening pedagang utama lan
insinyur piranti lunak ing Eropa lan Asia, kita profesional ngembangake
sistem cerdas kanggo dagang crypto HFT sing duwe bathi kanthi terus-terusan
nganalisa tren lan nyaring algoritma supaya terus berkembang
aset klien ...
Investment plans
Profit Period
17.25% 15 days
324% 90 days
0.79% 1 day
Options
Rating 5.19
Start date 2021-03-21 (20 days)
Minimum deposit 25
Referral program 20%, 3.5%, 3%, 2.5%, 2%, 1.5%, 1%, 0.5%
Site languages
Payment systems
Chat