SURGECAP
Description
surgecap.io minangka klompok manajemen aset global sing tergabung ing Finlandia lan fokus nyedhiyakake kapabilitas investasi jangka panjang sing berkualitas kanggo klien. Kita nggabungake tim independen para investor aktif lan spesialis sing duwe komitmen umum kanggo prinsip investasi sing tanggung jawab.
Investment plans
Profit Period
8.2% 1 day
Options
Rating 3.24
Start date 2020-12-31 (28 days)
Minimum deposit 10
Referral program 6%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat