SparkBring Technology
Description
Teknologi Jarak Jauh Energi Kita
panemune nggawe revolusi energi. Kita nggunakake kekuwatan saka
teknik, data, lan ilmu pengetahuan kanggo nemtokake maneh apa sing bisa ditindakake. Ing
donya butuh luwih akeh energi lan uga luwih akeh energi. Riset lan
pendekatan pangembangan yaiku nyipta, nyepetake, lan kolaborasi
nggawa teknologi paling transformatif menyang pasar. We are
ngrampungake sawetara tantangan sing paling rumit karo teknologi kasebut
njelajah masa depan desain lan manufaktur, buatan
intelijen, lan komputasi ing pinggir. Fokus kita yaiku digital
solusi sing nggabungake teknologi hardware canggih karo
produk lan analytics piranti lunak tingkat perusahaan kanggo nyambung
aset industri, nyedhiyakake pelanggan data, keamanan, lan
perlindhungan sing kudu diandelake lan luwih efisien
operasi. Segmen kasebut kalebu ngawasi kahanan, industri
kontrol, teknologi pangujian sing ora ngrusak, pangukuran, lan
solusi pipa. Pusat inovasi kita fokus ing dhasar
riset lan pangembangan jangka panjang. Tim kita digunakake kanggo aplikasi
pangembangan lan inovasi kanggo ngatasi kebutuhan pelanggan tartamtu,
nyipta lan ngembangake produk lan layanan generasi anyar.
Bebarengan, jaringan sing kuat iki ngidini kita bisa nemoni jangka pendek
lan kabutuhan industri jangka panjang.
Investment plans
Profit Period
0% 7 days
Options
Rating 3.67
Start date 2021-03-21 (23 days)
Minimum deposit 25
Referral program 1%
Site languages
Payment systems
Chat