SHIP ALLIANCE LTD
Description
Pasar pangembangan logistik
minangka salah sawijining sing paling aktif ing donya saiki. Rata-rata saham
PDB ing negara maju udakara 13-14%. Sampeyan bisa ndeleng
perusahaan transportasi lan logistik transportasi ngasilake bathi gedhe
menyang negara. Contone, bagean saka PDB Irelands yaiku 14,1%, ing
Singapura 13,8%, ing Hong Kong 13,8%, ing Jerman 13%, ing Rusia
data ora kurang saka 12,2%. Logistik Pasar Transportasi Global
udakara $ 2,7 triliun. Tingkat pangembangan sing ora rata saka
akeh negara nggawe alangan pangembangan efektif saka
logistik internasional. Logistik minangka tautan utama ing
perdagangan internasional. Kasunyatane, logistik kalebu akeh
perusahaan sing njupuk Undertake kanggo ngangkut barang saka siji titik
kanggo liyane. Utawa organisasi kanggo produksi tartamtu
produk sing duwe departemen logistik. Contone,
logistik duwe peran gedhe ing perusahaan global, sing wis dingerteni
ing saindenging jagad kanggo produke. Biasane produk
pangembangan kasebut ditindakake ing sawijining negara, produksi
dikirim ing negara nomer loro, lan negara nomer telu yaiku
tanggung jawab kanggo mbatalake produk iki kanggo kabeh jagad. Kuwi
conto nggawe jelas yen kebutuhan global kudu sacara konstan
manajemen rantai kanggo jaringan bisnis internasional. Global
rantai pasokan ing kasus iki kalebu ing macem-macem negara lan
unsur proses dadi siji, sing bisa terus-terusan
diamati ing wektu nyata. Ing istilah sing gampang, bagean perakitan kudu
bakal diangkut ing
Investment plans
Profit Period
120% 150 days
120% 120 days
Options
Rating 4.9
Start date 2021-05-02 (14 days)
Minimum deposit 10
Referral program 10%, 4%, 2%, 1%, 1%, 1%, 0.5%, 0.5%, 0.5%, 0.5%
Site languages
Payment systems
Chat