SHA-256
Description
SHA-256 minangka platform penambangan awan Bitcoin generasi anyar, supaya sapa wae sing duwe akses menyang internet kanggo miwiti nambang bitcoin sajrone sawetara menit. Platform kasebut nyedhiyakake tujuan kebebasan lan aksesibilitas ing pertambangan kanthi ngusulake tenaga hash paling murah ing pasar supaya entuk untung sing luwih apik. Kanthi platform SHA-256, sapa wae bisa tuku tenaga hash sing digawe ing fasilitas penambangan canggih kanggo miwiti penambangan sajrone sawetara menit. Tanpa alangan wektu, gaweyan utawa ilmu pengetahuan; pangguna diwenehake kanthi alat sing tepat kanggo miwiti, nglacak lan ngatur operasi penambangan kanthi transparan lan cepet. Secara alami, SHA-256 minangka cara pribadi Bitcoin mining ing cloud kanthi gampang lan keamanan pungkasan.
Investment plans
Profit Period
1% 1 day
Options
Rating 4.42
Start date 2020-12-05 (136 days)
Minimum deposit 20
Referral program 3%
Site languages
Payment systems
Chat