RXAVA LTD
Description
RXAVA LTD, perusahaan sing adhedhasar ing Inggris lan duwe registrasi, siyap bakal menehi pengaruh sing tetep ing industri finansial global minangka perusahaan lepas pantai. Kita wis pirang-pirang taun ana ing sektor offline lan pirang-pirang taun pengalaman ing industri iki kanggo kita. Sawise pirang-pirang taun kerja ing latar mburi, kita mutusake kanggo menehi kontribusi ing lapangan online sawise riset pasar lan diskusi internal. Minangka cara cilik kanggo nggayuh tujuan organisasi. Singkat, RXAVA LTD minangka perusahaan konsultasi investasi lan manajemen dhuwit. Kita nawakake cara investasi legal sing paling apik lan paling dipercaya ing aset digital, utamane cryptocurrency. Individu lan klompok kasebut mbayar layanan kanggo kita nalika njupuk komisi saka bathi sing bathi saka investasi dhuwit. Nalika basis klien saya tambah, ibukutha mundhak sacara padha. Wis pirang-pirang taun, kita fokus nyedhiyakake layanan kanthi eksklusif kanggo komunitas Inggris. Sawise nyedhiyakake layanan sing kepenak taun kanggo klien UK, kita mutusake kanggo nggedhekake layanan menyang bagean liya ing donya kanthi nggunakake Internet lan komunitas online. Nalika perusahaan kita dadi publik, calon klien saka sembarang jagad bisa ngubungi kita, investasi dhuwit, lan entuk investasi pasif liwat perusahaan kita. Kita nganggep investor minangka VIP amarga kalebu bagean integral saka perusahaan lan crita sukses.
Investment plans
Profit Period
140% 70 days
160% 40 days
180% 30 days
0% 20 days
Options
Rating 4.93
Start date 2021-05-30 (14 days)
Minimum deposit 10
Referral program 48%
Site languages
Payment systems
Chat