Robofex LTD
Description
Robofex didegake kanggo nyebarke lan ngembangake bidang intelijen buatan mbesuk. Perusahaan kita duwe tugas utama yaiku ndhisiki para pesaing lan nggawe solusi inovatif. Ide lan solusi kita digunakake ing perbankan, mesin, proses otomatis, dekripsi transaksi mbesuk. Intelijen buatan bakal terus tuwuh amarga kabutuhan manungsa lan nambah kemajuan teknologi. Investasi ing lapangan iki tegese investasi ilmu lan dhuwit kanggo masa depan sampeyan sing sukses. Kanthi sorotan paket investasi sing apik nganti 7% candhi saben dina, nyedhiyakake rencana jangka panjang ing mbesuk.
Investment plans
Profit Period
62.5% 25 days
122.5% 35 days
6% 1 day
Options
Rating 4.94
Start date 2020-12-28 (26 days)
Minimum deposit 10
Referral program 7%, 31%
Site languages
Payment systems
Chat