RICHNETFUNDS
Description
Rich Net Funds minangka panyedhiya layanan manajemen dana sing paling dhuwur. Rich Net Funds utamane urusan perdagangan emas lan penambangan, dagang Forex, uga perdagangan logam mulia liyane kanthi nggunakake pendekatan titik, wates lan CFD. Rich Net Funds uga urusan saham domestik lan manca, instrumen pasar uang, obligasi lan sekuritas liyane. Kita uga yakin bakal nandur modal menyang wiwitan sing duweni potensi sing dhuwur banget. Kita uga nandur modal ing dana pager lan perusahaan manajemen aset.
Investment plans
Profit Period
160% 80 days
192.5% 55 days
Options
Rating 3.26
Start date 2021-05-27 (63 days)
Minimum deposit 30
Referral program 10%
Payment systems
Chat