RECOG
Description
Recog.Global minangka majeng
Platform investasi cryptocurrency digawe dening Recog Global LTD karo
tujuan ngenalake klien umum anyar menyang Recog
portofolio Recog dikelola dening klompok industri keuangan sing akeh
spesialis sing nggunakake strategi manual lan dagang otomatis
algoritma supaya bisa nawakake kesempatan investasi kompetitif
ing sektor manajemen dana. Aspiring investor ing sekitar
globe saiki wis gampang gabung karo macem-macem lan profesional
portofolio sing dikelola kanthi investasi cryptocurrency Recog
platform Klien anyar bisa seneng bali kanthi andal lan ora dikalahake
investasi kanthi dividen saben dina otomatis, rompi 20 dina kurang
wektu karo macem-macem cryptocurrency sing didhukung mung sawetara
klik!
Investment plans
Profit Period
61.8% 20 days
Options
Rating 5.02
Start date 2021-03-11 (30 days)
Minimum deposit 25
Referral program 6.18%
Site languages
Payment systems
Chat