Qubittech
Description
Banyak platform seni bina digital yang ada hari ini dalam industri cryptocurrency sangat mirip dengan pasaran saham antarabangsa, oleh itu sebahagian besar mekanisme pertukaran aset antara peserta sama dengan prinsip tradisional untuk memuaskan penawaran dan permintaan secara elektronik. Ini memungkinkan menggunakan kaedah pengurusan aset secara manual dan algoritma dalam persekitaran yang agak baru.

Ini adalah salah satu faktor utama yang pernah mendorong kemunculan pelbagai institusi kewangan yang kini menggunakan kepakaran mereka dari pasaran tradisional dalam menguruskan aset cryptocurrency.

QubitTech ditubuhkan oleh sekumpulan pakar bebas dalam kaedah algoritma dan manual pengurusan aset, bersama dengan pakar yang terkenal dalam bidang pembangunan dan pentadbiran sistem elektronik dengan pengalaman luas dari pasaran kewangan tradisional.

Misi utama operasi syarikat adalah untuk menyediakan pelabur runcit dengan cara yang cekap untuk melabur aset cryptocurrency untuk menjana pendapatan yang stabil.
Investment plans
Profit Period
4% 1 day
Options
Rating 0
Start date 2020-06-05 (183 days)
Minimum deposit 100
Referral program 6%
Site languages
Payment systems
Chat