Qubittech
Description
Platform arsitektur digital sing saiki ana ing industri cryptocurrency meh padha karo pasar saham internasional, saéngga umume mekanika ijol-ijolan aset ing antarane para peserta padha karo prinsip tradhisi wareg lan nyukupi sacara elektronik. Iki ngidini nggunakake cara manajemen aset lan manual ing algoritma kanthi lingkungan sing anyar.

Iki minangka salah sawijining faktor utama sing nate ningkatake munculna macem-macem institusi finansial sing saiki ngetrapake keahliane saka pasar tradisional kanggo ngatur aset cryptocurrency.

QubitTech diadegake dening klompok ahli independen ing cara algoritma algoritma lan manual manajemen aset, bebarengan karo para spesialis sing diakoni ing bidang pangembangan lan administrasi sistem elektronik kanthi pengalaman ekstensif saka pasar finansial tradisional.

Misi inti operasi perusahaan yaiku nyedhiyakake para investor ritel kanthi cara sing efisien kanggo nandur modal aset cryptocurrency supaya bisa ngasilake penghasilan sing stabil.
Investment plans
Profit Period
4% 1 day
Options
Rating 0
Start date 2020-06-05 (174 days)
Minimum deposit 100
Referral program 6%
Site languages
Payment systems
Chat