PSRICOIN LTD
Description
Platform psricoin AI nawakake paket investasi sing bakal ngasilake bathi saben jam. Paket kasebut kalebu investasi ing pirang-pirang lapangan (diversifikasi) kanggo minimalake risiko lan entuk jam kerja kanthi stabil lan aman.
Investment plans
Profit Period
105% 24 hours
Options
Rating 1.51
Start date 2021-06-10 (8 days)
Minimum deposit 10
Referral program 2.5%, 1.5%, 1%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat