PrimeLending LTD
Description
Bisnis Selandia Baru Kita tundhuk karo standar peraturan sing ketat, lan nduweni lisensi lan ngatur bisnis Selandia Baru. Utamane klien wiwit taun 2020 Kita nyederhanakake pinjaman adhedhasar perusahaan sing nyepetake adopsi ing komunitas lan organisasi. Apa sampeyan dadi pimpinan tim utawa pinter karo investor, Kabeh entuk dhuwit nganggo PrimeLending.Biz
Investment plans
Profit Period
150% 30 days
115% 7 days
Options
Rating 2.8
Start date 2020-11-18 (17 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat