PangManCapital
Description
Pangman Capital minangka
organisasi finansial internasional sing wis digunakake wiwit
Juli 2019. Perusahaan kita dununge ing Utrecht, Walanda. Minangka
Tim Pangman Capital, kita mutusake nampa investasi supaya
tuwuh lan nuduhake bathi karo para investor. Ibukota Pangman
makarya karo tim ahli ing dagang cryptocurrency, arbitrase
lan perdagangan ing pasar forex. Kita njamin bathi sing stabil kanggo
investor. Perusahaan duwe modal sing kuwat lan modal sing diduweni
perusahaan kita dijamin kanggo investor. Sampeyan bisa entuk dhuwit
tanpa njupuk keputusan sing beboyo. Kita wis ngembangake sistem sing
njamin penghasilan pasif sing tetep ing 6 rencana investasi lan iki
rencana 180 dina. Sawise nggawe setoran, sampeyan bisa
entuk 1,4% nganti 2,5% penghasilan pasif saben dina nganti pungkasan periode
kontrak sampeyan
Investment plans
Profit Period
351% 180 days
Options
Rating 3.67
Start date 2021-03-23 (124 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 3%, 1%
Payment systems
Chat