Oxi-corp
Description
Kita minangka perusahaan investasi, kalebu klompok perusahaan sing janjeni, gabung karo kepemimpinan Gordon Ross kanggo nambah penghasilan lan pertumbuhan. Kegiatan kita kalebu akeh bidang bisnis, kalebu makelar, dagang, gabung karo perusahaan saham, real estate lan konstruksi uga pangembangan peralatan medis canggih. Ing OXI Corporation. iklim investasi khusus digawe, amarga, amarga akeh area lan lapangan kegiatan, bisa nggawe tingkat penurunan saham sawetara perusahaan kanthi bathi wong liya. Dadi, njaga penghasilan kanthi terus-terusan tetep dadi salah sawijining jasa utama.
Investment plans
Profit Period
6.5% 7 days
99.43% 58 days
142.86% 80 days
192.86% 100 days
248.57% 120 days
Options
Rating 5.12
Start date 2020-05-19 (248 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat