Osonyo
Description
Osonyo Limited– perusahaan saka
manajer finansial profesional lan Forex sing berpengalaman banget
pedagang lan Cryptocurrency. Gagasan lan konsep pancen
perusahaan investasi anyar dirancang ing 2018, nalika dagang dhewe
sistem digawe. Nanging kita mutusake kanggo fokus marang
tes lan optimalisasi sistem perdagangan siklus kanthi dagang dhewe
dhuwit Sawetara taun mengko kabeh tes sukses rampung
lan strategi dagang nuduhake asil sing luar biasa. Sistem iki yaiku
kanthi otomatis, para pedagang mung ngontrol posisi sing dibukak lan
nambah sistem dagang saka wektu kanggo wektu kanthi ngoptimalake menyang
kahanan pasar saiki.
Investment plans
Profit Period
76.5% 45 days
80.5% 35 days
87% 30 days
Options
Rating 2.72
Start date 2021-03-28 (13 days)
Minimum deposit 10
Referral program 35%, 3%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat