OPTOZOR
Description
yaiku perusahaan sing digawe ing Inggris
kanthi macem-macem game lan kreasi piranti lunak game ing Inggris. Kita uga nggawe
Game VR lan duwe macem-macem klien ing saindenging Inggris. Optozor
duwe rencana kanggo nggedhekake operasional lan jangkoan ing saindenging jagad
banjur mlebu pasar game internasional mengko. Kita uga nggawe
bot dagang kanggo dagang crypto sing menehi penghasilan stabil kanthi rutin
mula kita pengin nggawe luwih akeh bot kasebut lan nggawe kabeh wong mlebu
donya entuk bareng karo kita lan uga main game kanggo
entuk dhuwit
Investment plans
Profit Period
3% 1 day
Options
Rating 4.62
Start date 2021-03-25 (17 days)
Minimum deposit 30
Referral program 314%
Site languages
Payment systems
Chat