Neex Capital
Description
Neex Capital minangka jaringan sing dicekel dagang anyar kanthi serangkaian layanan finansial lan layanan Asia standar. Kita bisa nyepetake pangembangan mitra, transporter lan nambah mupangat mupangat kanggo kabeh mitra korporat. Modal sing diduweni dening perusahaan kita njamin tumindak para karyawan, amarga pulangane dijamin kanggo para investor. Pira sampeyan bisa entuk investasi karo kita? saka 1,6% nganti 4,5% saka total penghasilan pasif saben dina. Sawise ndaftar akun ing Neex Capital, klien kita, aku duwe 7 level afiliasi program sing kasedhiya. Status mitra kasedhiya kanggo kabeh sing ndaftar karo perusahaan tanpa investasi kanthi level promosi 6% 3% 1% 1% 0,5% bonus kanggo wong anyar. Kanggo nganyari program afiliasi, kita nggawe 2 kahanan kanggo tuwuh, sampeyan bisa nganyari miturut jumlah setor utawa miturut struktur penghasilan perusahaan kanggo nggayuh barang tartamtu. Iki nuduhake program ekspansi sing regane akeh level ing mitra terstruktur sing bisa digawe peserta, sing bakal nambah bathi komisi rujukan. Program referral iki, referensi status mitra paling dhuwur menehi peserta hak nggawe struktur mitra dhewe kanthi 23 level lan hadiah nganti 49,5% kanggo pangripta paling ndhuwur. kanthi paling dhuwur.
Investment plans
Profit Period
32% 20 days
47.5% 25 days
66% 30 days
100% 40 days
365% 100 days
Options
Rating 4.56
Start date 2021-06-03 (10 days)
Minimum deposit 25
Referral program 6%, 3%, 1%, 1%, 0.5%
Site languages
Payment systems
Chat