Neavar
Description
Investasi sampeyan bakal ditambahake
kolam investasi umum, sing bakal digunakake kanggo tuku paling akeh
saham sing apik ing pasar farmasi. Sampeyan bisa kanthi gampang
transfer bathi sing ditampa menyang rincian sampeyan ing sistem pembayaran
utawa investasi maneh ing proyek kanggo entuk untung sing luwih dhuwur.
Investment plans
Profit Period
5.5% 1 day
Options
Rating 4.15
Start date 2021-02-03 (29 days)
Minimum deposit 3
Referral program 6%, 2%, 1%, 0.5%
Site languages
Payment systems
Chat