MOONSCOIN
Description
Moons Coin Limited minangka proyek unik ing pasar cryptocurrency. Platform investasi generasi anyar ngidini pangguna entuk penghasilan saka celengan koin lan peternakan pertambangan. Kegiatan bisnis inti yaiku tuku lan tukar mata uang kripto, perdagangan ijol-ijolan crypto, lan penambangan cryptocurrency. Tim mung kalebu profesional sing berpengalaman. Kita wis makarya ing bidang mata uang crypto sajrone pirang-pirang taun. Lan kita ngerti persis ing endi diinvestasikan dhuwit kanggo entuk bathi investasi paling akeh. Pramila kita njamin tingkat untung sing dhuwur kanggo para klien! Kabeh wong bisa melu platform lan miwiti entuk dhuwit sing serius!
Investment plans
Profit Period
150% 50 days
Options
Rating 5.3
Start date 2020-12-12 (38 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 31%
Site languages
Payment systems
Chat