MoneyDoge
Description
Kita wis nindakake operasi penambangan ing fasilitas kita sajrone 2 taun kepungkur lan kita mutusake bakal nambah kapasitas kanthi miwiti layanan penambangan awan. Kita nggabungake piranti lan mesin kanthi kapasitas dhuwur ing peternakan maning supaya bisa nyedhiyakake layanan penambangan awan lan kita mbukak wiwit wiwitan September 2021.
Investment plans
Profit Period
664.57% 6 months
Options
Rating 3
Start date 2021-09-09 (7 days)
Minimum deposit 30
Referral program 20%
Payment systems
Chat