Miny
Description
Miny minangka perusahaan pertambangan cryptocurrency basis Hong Kong, sing dikelola dening individu wirausaha lan profesional.

Ing Nopémber 2019, pengusaha lan penggemar cryptocurrency awal Thomas Norberg ngedegake Miny kanthi sesanti nggawe penghasilan pertambangan bisa diakses dening kabeh wong ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake akeh daya komputasi kanggo jinis miner, sing ndadékaké sampeyan tuwuhing ekonomi sing gedhe banget!
Investment plans
Profit Period
0.48% 1 day
Options
Rating 5.29
Start date 2020-06-07 (181 days)
Minimum deposit 0.005
Referral program 2%
Site languages
Payment systems
Chat