Cloud MIning Mineex
Description
Mineex minangka teknologi
perusahaan infrastruktur canggih khusus kanggo cryptocurrency
tambang Kegiatan utama kita yaiku nyedhiyakake pangguna kanthi profesional
layanan hosting peralatan pertambangan kanthi kemampuan kanggo milih
cryptocurrency lan entuk bathi saben dina 1% nganti 3%. Platform mineex
dilengkapi peralatan khusus paling anyar adhedhasar
sirkuit terintegrasi, sing dirancang khusus kanggo nambang cryptocurrency
ing kacepetan dhuwur banget. Mineex yakuwi nyedhiyakake pribadi
konsumen kanthi peralatan lan layanan pertambangan paling canggih ing donya
247, kanthi level layanan paling dhuwur ing lapangan. Bareng karo
tim trampil lan pengalaman, uga pelanggan strategis
lan kemitraan, kita duwe standar anyar kanggo pertambangan
fasilitas infrastruktur pusat ekosistem lan data.
Investment plans
Profit Period
2% 1 day
Options
Rating 3.26
Start date 2021-02-17 (90 days)
Minimum deposit 0.01
Referral program 10%, 5%
Site languages
Payment systems
Chat