MFund
Description
MFund minangka dana bersama sing kurang beresiko
sing dadi alternatif investasi menyang akun tabungan kanggo
mbantu sampeyan nyukupi kabutuhan finansial jangka pendek. Ing MFund, kita pitados
rencana kanggo jangka cendhak iku penting uga kaya rencana
kanggo jangka panjang. Apa sampeyan arep miwiti bisnis,
tuku barang rumah tangga utawa mung nambah dana darurat sampeyan
percaya yen dhuwit sampeyan kudu tuwuh - sanajan ing jangka pendek. Lan karo
akeh akun tabungan sing mbayar bunga sing adoh kurang saka
inflasi (yaiku, biaya urip), turahake dhuwit ing
akun tabungan dudu pilihan sing paling apik. Independen finansial yaiku
babagan duwe dhuwit kanggo nindakake apa sing kudu sampeyan lakoni, yen sampeyan kudu
tindakake, tanpa njupuk utang sing ora perlu. MFund nyedhiyakake sampeyan ing
dalan menuju kamardikan finansial kanthi menehi sampeyan asil sing luwih apik tinimbang
akun tabungan, akses gampang menyang dana sampeyan, lan katenangan
ngerti manawa investasi sampeyan dilindhungi.
Investment plans
Profit Period
42% 20 days
192.5% 55 days
655% 25 days
1500% 45 days
3000% 60 days
Options
Rating 3.9
Start date 2021-04-23 (23 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat