MEATEX
Description
Meatex minangka perusahaan panganan Australia sing ngembangake teknologi pertumbuhan daging berkualitas tinggi langsung saka sel. Teknolog meatex, insinyur, ahli biologi lan juru masak makarya karo perwakilan perusahaan paling gedhe ing donya kanggo ngasilake produk daging bermutu kanthi nggunakake cara sing aman kanggo lingkungan lan hemat biaya.
Investment plans
Profit Period
30% 15 days
105% 35 days
150% 20 days
750% 90 days
31000% 210 days
Options
Rating 6.11
Start date 2021-09-10 (17 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%
Payment systems
Chat