Lumino
Description
Sugeng rawuh ing tim kita! Platform finansial modern kanggo narik investasi pribadi kanthi kahanan sing terjangkau lan kepenak kanggo saben investor. Amarga dipercaya karo dana sampeyan, sampeyan entuk layanan sing aman lan andal sing dikelola dening investor profesional lan analis sing berpengalaman, penghasilan stabil lan sistem pembayaran instan sing aman.
Investment plans
Profit Period
100.5% 1 day
3.5% 5 days
108.5% 7 days
Options
Rating 2.6
Start date 2021-07-11 (18 days)
Minimum deposit 10
Referral program 3%, 1%, 1%
Payment systems
Chat