Cloud Mining Kayli
Description
Kayli minangka perusahaan infrastruktur sing maju kanthi teknologi sing khusus kanggo penambangan cryptocurrency. Kegiatan utama kita yaiku nyedhiyakake pangguna kanthi layanan profesional hosting peralatan pertambangan kanthi kemampuan milih cryptocurrency lan entuk bathi saben dina 1% nganti 3%. Platform Kayli dilengkapi peralatan khusus paling anyar adhedhasar sirkuit integral, sing dirancang khusus kanggo nambang mata uang kripto kanthi kecepatan sing dhuwur banget. Kayli yakuwi nyedhiyakake konsumen pribadi kanthi peralatan lan layanan pertambangan paling canggih sadonya 247, kanthi layanan paling dhuwur ing lapangan kasebut. Bebarengan karo tim sing trampil lan berpengalaman, uga para pelanggan strategis lan kemitraan, kita duwe standar anyar kanggo ekosistem pertambangan lan fasilitas infrastruktur pusat data.
Investment plans
Profit Period
2% 1 day
Options
Rating 3.76
Start date 2021-07-29 (56 days)
Minimum deposit 1
Referral program 10%, 5%, 2%
Payment systems
Chat