Jaemoney
Description
We are J.A.E Money LTD, Grup Investor lan Pedagang ing London, UK. Kita duwe pengalaman akeh ing Investasi Beragam, Pasar Pilihan lan Forex, kita uga duwe strategi sing bisa njamin bathi.
Investment plans
Profit Period
10% 10 days
25% 20 days
45% 30 days
Options
Rating 3.9
Start date 2021-07-11 (18 days)
Minimum deposit 20
Referral program 2%, 0.5%, 0.5%
Payment systems
Chat