IDELIVER LTD
Description
Perusahaan IDELIVER LTD nawakake loro
arah investasi kanggo mitra. Investasi ing pariwisata
bisnis: - real estate (hotel, villa, katering umum
fasilitas, nyewa lan nyengkuyung papan pribadi lan komersial);
- kegiatan operator tur; - kegiatan agensi perjalanan; - kesehatan
panentu resort. - layanan transportasi lan wisata. Investor bisa
pilih bisnis sing paling perspektif kanggo awake dhewe. Saben rencana tarif
duwe bathi saben dinane, nanging beda karo total bathi saben wulan.
IDELIVER LTD nawakake rong jinis paket investasi: - Investasi
kalebu jumlah pokok (bathi lan investasi saben dina
accrued saben dina). Keuntungan total saka 4% nganti 6% saben dina;
- Investasi kanthi pulangan jumlah pokok (jumlah investasi bakal
bali ing pungkasan masa simpanan). Keuntungan total
saka 1,5% nganti 2,5% saben dina; - Ketentuan celengan 30 dina; -
Paket investasi kanthi jumlah pokok kalebu saben dina
bathi saka 4% nganti 6%; Paket investasi bali utama
nyedhiyakake ngasilake saben dina 1,5% nganti 2,5%; - Penarikan minimal
gunggunge 0,1 $ utawa 0,001Btc; - Saben mitra milih mata uang
kanggo investasi. Sampeyan bisa nggawe celengan kanthi dolar utawa ing
bitcoin.
Investment plans
Profit Period
60% 30 days
0% 0 day
Options
Rating 4.85
Start date 2021-02-15 (15 days)
Minimum deposit 30
Referral program 7%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat