Icar-digital
Description
Icar Digital minangka perusahaan investasi lan manajemen terdaftar ing Inggris ing bisnis sewa mobil lan mobil. Nuduhake mobil minangka jinis sewa mobil jangka pendek kanthi tarif per menit utawa jam, biasane digunakake kanggo plancongan antar kota sing cendhak. Sanalika, klien ora dikenani biaya tambahan. Bensin, asuransi, cuci mobil, layanan - kabeh kalebu. Nuduhake mobil minangka proyek sing penting kanggo panguwasa daerah. Miturut statistik, siji mobil sing nuduhake mobil bisa ngganti 10-15 mobil pribadi lan mbongkar dalan, mulane pejabat lokal mesthi ndhukung pengusaha sing nggawe bisnis kasebut. Yen ngomong babagan prospek nuduhake mobil ing skala global, mula ora ana sebab kanggo nyuda tuwuhing transportasi jinis iki.
Investment plans
Profit Period
6.5% 1 day
Options
Rating 6.22
Start date 2020-11-29 (48 days)
Minimum deposit 20
Referral program 10%
Site languages
Payment systems
Chat