Golds Trade
Description
Bali ing taun 2006, kita mbukak kantor pertama ing London sing pengin ngrebut pasar investasi. Duwe modal sing apik ing wiwitan, kita bisa milih tim mitra sing apik lan wong sing padha karo universitas sing paling apik ing Inggris lan duwe pengalaman ing pasar saham. Wis ing 2008, kita mbukak kantor ing New York lan dadi peserta aktif Bursa Saham New York (NYSE), lan ing sawetara sektor, kita wis dadi pimpinan sukses ing perdagangan. Ing taun 2011, aset perusahaan ngluwihi USD 4,5 milyar. Staff perusahaan lan jumlah mitra saya tambah, lan kita duwe cabang lan anak perusahaan ing Shanghai, Singapura, Dubai, lan Frankfurt ing taun 2013. Pasar saham, yaiku bursa saham, terus berkembang ing arah teknologi IT. Munculé mata uang kripto kanggo salawas-lawase ngowahi ekonomi global lan tumindak bisnis umume. Tekane platform elektronik nggawe kemajuan sensasional ing pangembangan pasar saham, amarga ngidini dagang kanthi online 24 jam saben dinane. Pengalaman pirang-pirang taun ing dagang ing pasar saham lan tim profesional sing apik mbantu kita tuwuh lan nggawe platform online inovatif GoldsTrade. Spesialis IT ngupayakake akeh usaha kanggo nggawe platform, amarga prioritas utama yaiku kerja lan keamanan nalika dagang. Investasi Kanthi platform GoldsTrade lan dadi mitra, sampeyan bisa yakin keamanan lan keamanan aset sampeyan, amarga minangka institusi finansial, kita ngerti risiko sing ana ing pasar investasi. Spesialis bakal ngewangi sampeyan investasi aset kanthi bathi, lan tim dhukungan bakal mesthi njawab pitakon. Perusahaan kita aktif ngembangake, lan rilis aplikasi seluler GoldsTrade kanthi dhukungan ing App Store lan Google Play direncanakake kanggo kuartal kaping 2022. Aplikasi iki bakal mbantu ngontrol aset lan penghasilan saka endi wae ing jagad iki. Dadi pemain aktif ing pasar cryptocurrency lan wis mlebu kontrak karo salah sawijining perusahaan IT paling gedhe, kita kerja kanthi sukses nalika ngeculake cryptocurrency GTRcoin kita dhewe.
Investment plans
Profit Period
14% 20 days
Options
Rating 3.85
Start date 2021-09-01 (22 days)
Minimum deposit 10
Referral program 3%, 2%, 1%, 0.5%, 0.5%
Payment systems
Chat