GOLDENAGE
Description
INVESTASI GOLDENAGE.CLUB
GOLDENAGE CLUB investasi ing wiwitan, ing saham lan cryptocurrency
pasar, lan pangembangan produke. KELAB EMAS
spesialis nggawe piranti lunak sing ngidini kabeh dagang
operasi sing bakal ditindakake kanthi otomatis. Piranti lunak iki
nyumbang kanggo macem-macem aset digital klien
lan kuitansi pametu sing dienggo kanthi aktif. EMAS
CLUB makaryakke spesialis sing nduweni kualifikasi eksklusif
macem-macem wilayah: IT, dagang, analitis. Ing quintessence saka
ilmu, akeh pengalaman, lan dhuwit sing kompeten
manajemen ngidini sampeyan entuk kabeh tugas sing disetel nalika minimalake
risiko Ketaatan sing ketat kanggo standar stabilitas finansial, sing kompeten
manajemen modal, lan perlindungan para klien minangka dhasar
prinsip kabijakan GOLDENAGE CLUB. Kanthi tujuan jangka panjang
kerja sama, kita wis nggawe platform sing ngidini kita nambah
penghasilan investor kita. Nggunakake layanan GOLDENAGE CLUB bakal ngidini sampeyan
kanggo nambah penghasilan 0,4% saka jumlah sing diinvestasikan saben dina
suwene 200 dina. Kita uga pengin narik perhatian menyang GLC
token defi terdesentralisasi sing digawe dening kita, disebar sawetara
ing antarane investor kita. Mbesuk, panggunaane bakal bisa digunakake ing
produk perusahaan. GOLDENAGE (GLC) minangka crypto terdesentralisasi
mata uang, sing digawe kanggo bisa digunakake ing saindenging jagad tanpa
panguwasa pusat lan bank. DEFI GOLDENAGE (GLC) - Pasif
staking: Tambah nomer token EMAS ing
dompet nyebabake multiplikasi. Saben transaksi bakal
dikenani pajak ragad distribusi 5%. Token staking iku gampang
sinaoni: sampeyan kudu nyekel ing dompet, banjur nambah
imbangan sampeyan. Iki ora mbutuhake UI tambahan. Likuiditas
panyedhiya kanthi otomatis diganjar. Algoritma Deflasi: Kita
gunakake teknologi kobong koin kanggo EMAS. 1% saben transaksi
digawa metu wis numpes. EMAS dianggo ing independen,
sistem pamblokiran desentralisasi. Kanthi dhasar EMAS
mata uang crypto, platform mata uang multi-crypto GOLDENPAY sing
bakal dileksanakake, ditrapake kanggo pembayaran online lan crypto
ijol-ijolan mata uang ing saindenging jagad. Kauntungan utama saka
Platform GOLDENPAY minangka dhukungan saka pirang-pirang crypto-currency
kanthi kemungkinan mbayar layanan lan produk liwat a
sambungan API sing sederhana, nanging aman menyang toko online populer, CMS
sistem, wiwitan. Investor bakal bisa nyimpen kabeh
aset ing akun pribadi platform GOLDENPAY tanpa
kudu ndownload dompet individu kanggo saben koin, kanthi
kemungkinan ijolan ing njero dompet kasebut. Kanggo
input dana, uga konversi mata uang, layanan kasebut
bakal ngisi komisi tetep; yen tetep EMAS ing
neraca - sampeyan entuk diskon otomatis kanggo perdagangan lan
transfer. Loro proyek bakal diluncurake ing platform GOLDENPAY,
ijol-ijolan EMAS desentralisasi lan papan buletin kanthi
toko online terintegrasi adhedhasar blockchain. Investor ora bakal
mung bisa entuk ing lelang crypto-currency, nanging uga duwe
EMAS ing akun kasebut, dheweke bakal nampa diskon maksimal nalika
tuku utawa adol ing toko online.
Investment plans
Profit Period
5.6% 14 days
12% 24 days
24.5% 35 days
60% 60 days
100.8% 90 days
420% 120 days
Options
Rating 2.67
Start date 2021-04-02 (8 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat