FutureWay Solutions
Description
Babagan Solusi FutureWay Perusahaan Solusi FutureWay invests dana kanggo proyek inovatif kanggo transportasi mbesuk. Iki minangka proyek sing duwe prospek finansial paling gedhe, nanging aturane, para penciptane mung kepengin investasi akeh. Kita menehi kesempatan marang investor cilik kanggo nutul teknologi tinggi lan melu proyek gedhe sanajan ora duwe modal akeh.
Investment plans
Profit Period
12% 15 days
56% 35 days
117% 65 days
225% 90 days
184% 20 days
257.5% 45 days
Options
Rating 2.15
Start date 2020-09-20 (75 days)
Minimum deposit 25
Referral program 5%
Site languages
Payment systems
Chat