Funny-elon
Description
Oh, gampang banget saiki
ngapusi lan ngontrol pasar kanggo paman gedhe. Siji tweet lan
posisi pasar salah siji njupuk menyang papan lan mabur menyang
rembulan, utawa kabeh mudhun ing saluran. Lucu banget yen dideleng iki
sirkus kabeh sing sawetara nggawe miliaran lan miliaran, dene liyane
kelangan duwit. Kita ora nesu karo kedadeyan kasebut, kita
mung seneng-seneng. Proyek Lucu Elon digawe minangka guyon ing
omnipotensi Twitter liwat pasar cryptocurrency, yaiku ing
tembung, kanthi siji gambar, kanthi siji meme, bisa mutusake ing endi pasar
bakal lunga. Kita menehi kesempatan kanggo golek dhuwit kanggo kanca sing
gabung karo awake dhewe Sampeyan bisa nambah keseimbangan ing akun pribadi lan
gawe Tweet Ajaib sing bakal menehi dhuwit sithik kanggo kabeh wong. Saben
tweet duwe istilah dhewe-dhewe, lan saben tweet duwe persentase sing beda
sing bisa nampa. Pancen nyenengake amarga tweet kasebut mudhun
acak kanggo saben kanca. Pancen keren lan lucu. Gabung lan
coba, bisa uga sampeyan bejo lan tweet sampeyan bakal nggawa ewonan
persen.
Investment plans
Profit Period
101% 1 hour
103% 12 hours
104% 1 day
110% 3 days
115% 6 days
105% 9 days
150% 13 days
180% 15 days
750% 33 days
2800% 74 days
350% 20 hours
Options
Rating 2.6
Start date 2021-03-20 (21 days)
Minimum deposit 5
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat