FinaCrypto
Description
FinaCrypto minangka peneliti lan pangembang sistem operasi otonom lan strategi ekstensif sing fokus ing aplikasi algoritma ing platform dagang Crypto lan ngasilake agregasi liwat instrumen finansial sing dibangun ing finansial desentralisasi (DeFi).
Investment plans
Profit Period
8% 10 days
15% 15 days
Options
Rating 5.05
Start date 2020-10-10 (51 days)
Minimum deposit 20
Referral program 2.5%
Site languages
Payment systems
Chat