Fermagold
Description
FERMAGOLD nyenengake
game ekonomi kanthi kemampuan kanggo entuk dhuwit nyata. Gawe dhewe
farm virtual lan mbatalake dhuwit nyata menyang e-dompet sampeyan. Tuku ingon-ingon
sing bakal ngasilake penghasilan kanggo sampeyan saben dina.
Investment plans
Profit Period
500% 100 days
Options
Rating 2.95
Start date 2021-03-11 (96 days)
Minimum deposit 10
Referral program 10%
Site languages
Payment systems
Chat