EX FUNDS
Description
EX FUNDS.com minangka platform manajemen aset digital sing ngidini sampeyan nandur dana ing salah siji saka rong rencana investasi lan entuk penghasilan saben dinane dijamin 4% nganti 5%. Sampeyan duwe kontrol penuh dana kanthi bisa ngeculake Deposit sawayah-wayah. Platform iki dikelola dening perusahaan EX FDS LTD sing berbasis ing London. Tim kita kalebu pedagang sing berpengalaman ing pasar cryptocurrency, forex, berjangka lan dana bersama.
Investment plans
Profit Period
180% 40 days
Options
Rating 4
Start date 2021-07-13 (16 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 1%
Payment systems
Chat