Elios
Description
Perusahaan kita duwe peralatan akeh kanggo pertambangan nggunakake algoritma ETHASH, SHA-256 lan SCRYPT. Peralatan kita dununge ing China (72%), Kanada (17%) lan Rusia (11%). Kanthi narik investor, kita bisa nambah gunggunge peralatan pertambangan. Entuk 1% nganti 4% saben dina nganggo penambangan Bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin. Goleki bonus ing registrasi $ 3 banjur wiwiti pertambangan!
Investment plans
Profit Period
2.5% 1 day
Options
Rating 2.39
Start date 2020-10-10 (51 days)
Minimum deposit 10
Referral program 10%, 3%
Site languages
Payment systems
Chat