DIVERSIFIED
Description
Diversified Holdings LTD nggambarake tim profesional sing dhuwur ambisius, digabung karo ide diversifikasi investasi, sing bisa ngrampungake masalah investasi kanthi kompleksitas sing beda-beda lan kerja kanthi harmoni kanggo asil umum kanthi umum. Prakiraan lan minimalake risiko investasi minangka tugas utama perusahaan sing nyedhiyakake layanan manajemen kepercayaan kanggo portofolio investasi. Vektor utama distribusi investasi yaiku multidirectional lan diversifikasi. Kita yakin manawa mung nggunakake taktik investasi sing tetep ing wilayah investasi sing paling efektif (teknologi, startup, forex), bisa ngatur portofolio investasi kanthi akurat lan entuk bathi optimal.
Investment plans
Profit Period
3.75% 1 day
Options
Rating 4.6
Start date 2020-11-18 (12 days)
Minimum deposit 25
Referral program 6%
Site languages
Payment systems
Chat