Crypto Nesia Trade Ltd
Description
Crypto Nesia Trade minangka perusahaan investasi karo tim profesional lan platform online kanggo ngasilake penghasilan saka investasi ing penambangan mata uang crypto. Perusahaan kita ora mung urusan penambangan crypto-currency, nanging uga perdagangan ing bursa internasional. Popularitas crypto-currency lan kangelan nambahake nambah popularitas lan panjaluk mata uang crypto ing pasar lan umume. Mula, dodolan mata uang digital nguntungake banget, lan kegiyatan kaya mengkene iki bakal ngasilake penghasilan sing layak kanggo para investor.
Investment plans
Profit Period
2.1% 7 days
10.5% 30 days
75% 100 days
Options
Rating 4.45
Start date 2020-09-01 (92 days)
Minimum deposit 1
Referral program 5%, 21%
Site languages
Payment systems
Chat