Crypto Nash
Description
CryptoNash - dununge ing London, Inggris. Diadegake ing taun 2020 yaiku ide saka Marcus Nash lan George Nash. Kita khusus nggawe solusi investasi pamblokiran kanggo bisnis klien perusahaan lan individu, kanthi macem-macem portofolio layanan kalebu pangembangan blockchain lan kontrak cerdas. CryptoNash.net janji bakal menehi akses gampang marang para klien lan investor menyang ekonomi investasi digital, kanthi ngasilake lan perbaikan investasi berkelanjutan nggunakake teknologi, kecepatan, skala, lan kapabilitas blockchain.
Investment plans
Profit Period
113% 1 day
165% 3 days
290% 5 days
350% 15 days
660% 30 days
510% 1 week
1200% 3 weeks
Options
Rating 3.9
Start date 2020-11-17 (13 days)
Minimum deposit 20
Referral program 3%, 11%
Site languages
Payment systems
Chat