Cronus
Description
Cronus Limited duweni sumber daya finansial lan sumber daya manungsa sing apik sing ngasilake bathi sing stabil tanpa preduli kahanan ekonomi saiki.

Kita terus-terusan ngasilake bathi kanthi adaptasi karo kahanan pasar saiki.

Kita terus ngawasi pasar finansial, nggawe strategi anyar lan ningkatake kahanan investasi. Kita wis nggawe rencana investasi sing paling cocog lan nguntungake kanggo nyedhiyakake para investor kanthi penghasilan sing bisa dipercaya lan terus berkembang kanthi macem-macem risiko investasi.

Perusahaan kita wis ngembangake cara lan pendekatan sing penting banget kanggo dagang. Sampeyan kudu nindakake riset ora mung babagan makroekonomi, nanging uga kanggo indikator mikroekonomi. Sampeyan kudu antisipasi risiko kanthi tliti lan milih alat sing efektif.
Investment plans
Profit Period
50% 10 days
160% 8 days
150% 5 days
Options
Rating 4.3
Start date 2020-11-25 (64 days)
Minimum deposit 10
Referral program 8%, 5%, 3%
Site languages
Payment systems
Chat