Club 10 Group LTD
Description
Klub 10 Minangka Akreditasi
Perusahaan Investasi Didhasarake ing Uk. Kita Nduwe Pengalaman ekstensif ing
Ngatur lan Adol Properti Real Estate Komersial. Ora
Investasi Wis Lengkap Tanpa Diversifikasi, Uga Kita
Nduwe Portofolio Diversifikasi ing Seluruh Bursa Efek London
Kalebu Investasi Ing Raksasa Fintech Paling Dhuwur lan Kinerja Dhuwur
Dana Trust Investasi Real Estate.
Investment plans
Profit Period
67.5% 30 days
Options
Rating 2.99
Start date 2021-03-16 (25 days)
Minimum deposit 10
Referral program 5%, 2%, 1%
Site languages
Payment systems
Chat