Cloudchia
Description
Kita minangka perusahaan internasional sing duwe pusat data dhewe ing saindenging jagad! Cloud mining Chia Coins Pendapatan pasif nganti 225% Kanthi akrual saben dina lan pembayaran instan.
Investment plans
Profit Period
180% 90 days
202.5% 90 days
225% 90 days
Options
Rating 4.02
Start date 2021-06-04 (108 days)
Minimum deposit 20
Referral program 5%, 2%, 1%, 1%
Payment systems
Chat