Cargo Rebuilder
Description
Cargo Rebuilder duwe akeh,
pengalaman multi-khusus kanggo ndandani kapal. Perusahaan duwe
spesialis ing kabeh sub-disiplin sing ana. Iki cocog
nanggepi panjaluk kanggo survey, mobilisasi, pangopènan lan
pesenan ndandani. Basis pelanggan nasional lan internasional
kalebu kapal komersial gedhe lan cilik, kapal darat,
kapal tunda lan layanan feri, kapal laut, industri lepas pantai,
perikanan pesisir lan segara lan pamrentah.
Investment plans
Profit Period
15.43% 18 days
Options
Rating 2.5
Start date 2021-03-25 (17 days)
Minimum deposit 10
Referral program 1%
Site languages
Payment systems
Chat